EVN Croatia

EVN Croatia
English  |  Kontakt  |  EVN AG
Nalazite se ovdje: Home > Zemni plin

Zemni plin - čisti prirodni proizvod

Fleksibilan u primjeni

Grijanje, hlađenje, kuhanje, topla voda, vožnja automobilom i još mnogo toga – EVN zemni plin univerzalno je primjenjiv i prilagođava se Vašim potrebama. Možete fleksibilno zagrijavati pojedine prostorije ili cijelu kuću uz različite mogućnosti primjene, od pripreme potrošne tople vode, grijanja ili hlađenja. One su izuzetno učinkovite, a ipak štedljive, a pomoću automatske regulacije postiže se ugodna temperatura u svim prostorijama - 24 sata na dan.
 

Pouzdan i praktičan

EVN-ov zemni plin isporučuje se na siguran i pouzdan način – upravo onda kad Vam je potreban i bez ponovnog naručivanja ili zamornog čekanja na isporuku. Za zemni plin nije potreban ni skladišni prostor u kući.
 

Ekološki prihvatljiv

EVN-ov zemni plin je s aspekta zaštite okoliša najprihvatljivije fosilno gorivo jer ima najnižu emisiju CO2. Njegovim izgaranjem nastaju neotrovne pare bez mirisa i gotovo bez sumpora, čađe i prašine.
 

Povoljan

Usporede li se ukupni troškovi različitih sustava grijanja, odnosno investicijski i pogonski troškovi kojima treba pridodati i troškove potrošnje, tada se EVN-ov zemni plin pokazuje kao iznimno atraktivan energent.
Jeste li zainteresirani za priključak za zemni plin kako biste ubuduće bili udobno i sigurno opskrbljeni zemnim plinom?


Obratite nam se putem e-maila na adresu info@evn.hr - naši stručnjaci rado će Vas savjetovati!